Kompressorteknik Sweden AB har blivit Auktoriserat ServiceCenter (ASC) i Norden för BITZER. Detta betyder att Kompressorteknik kommer att finnas nära till hands för den Nordiska marknaden om hjälp behövs med kompressorer från BITZER.

Kundnöjdhet och service har högsta prioritet hos BITZER precis som hos oss. Som ASC är man uppdaterad med de senaste tekniska specifikationerna och servicekraven. Vi på Kompressorteknik erbjuder nu reparation, renovering samt utbytessystem för valda modeller. Självklart används alltid originalreservdelar och oljor från BITZER. Det fina med ett ASC är att du som kund eller brukare kan luta dig mot ett lokalt team som förstår ditt individuella behov och kan ge direkt åtkomst till BITZER-nätverket.

”Vår nyckelstrategi är att förstå alla kunders verkliga behov och att med alla möjliga sätt försöka uppfylla och till och med överträffa deras förväntningar. Vi är mycket stolta över att BITZER har valt oss som ASC i Norden. Vi ser mycket fram emot samarbetet med befintliga och nya kunder” säger Peter Wassberg, Kompressorteknik.

”För oss är detta en möjlighet att utveckla nya affärer, bredda marknaden och bli en mer kompetent aktör inom kylmarknaden. I de nya Bitzer-tjänster som vi kommer att tillhanda hålla ingår: Renoveringar och reparation av samtliga Bitzers kompressorer, Utbytessystem av valda modeller på den nordiska marknaden, säger Christer Öhrskog, Kompressorteknik.

Undrar du mer om detta?

Jag kan svara på dina frågor!

Peter Wassberg
Företagsledning